Debian 12 “Bookworm”un yeni güncellemesi 12.7 geldi

Debian sürüm ekibi tarafından 10 Haziran 2023‘te duyurulan Debian 12.0 “Bookworm”un yeni güncelelemesi 12.7 duyuruldu. Debian projesi, kararlı dağıtım Debian 12’nin (kod adı “Bookworm”) yeni güncellemesini duyurmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, bu nokta sürümün, ciddi sorunlar için birkaç ayarlamanın yanı sıra, güvenlik sorunları için düzeltmeler eklediği ifade ediliyor. Güvenlik uyarılarının zaten ayrı olarak yayınlandığı ve mevcut olduğunda referans verildiği hatırlatılırken, sistemini güncel tutan kullanıcıların bu güncellemeleri zaten edinmiş olduğu hatırlatılıyor. Bu nokta sürümün, Debian 12’nin yeni bir sürümünü oluşturmadığı, yalnızca dahil edilen paketlerin bazılarını güncellediği belirtilirken, buna karşın, yeni kurulum kalıplarının yakında düzenli konumlarda mevcut olacağı söyleniyor. Debian 12 “Bookworm”un 12.7’ye güncellendiğine ilişkin bildirime buradan ulaşabilirsiniz.

 

Kullanıcıların yansıların kapsamlı bir listesini burada bulabileceği belirtiliyor. Yeni bir kalıp edinmek isteyenlerin en kısa zamanda olağan kanallardan edinebilecekleri söyleniyor.

getgnu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.