LibreOffice Writer Guide 24.2 ve Calc 24.2’den sonra Impress Guide 24.2 de yayımlandı

En son LibreOffice topluluk sürümünün, LibreOffice 24.2’nin duyurulmasının ardından, LibreOffice dokümantasyon ekibi; LibreOffice Writer Guide 24.2 ve LibreOffice Calc Guide 24.2’yi yayımlamıştı. Hatırlanacağı gibi, LibreOffice Writer Guide 24.2 ve LibreOffice Calc Guide 24.2’nin yayımlandığı Olivier Hallot tarafından duyurulmuş ve LibreOffice dokümantasyon ekibinden Jean H. Weber ve LibreOffice dokümantasyon ekibinin; LibreOffice Writer Guide 24.2 ve LibreOffice Calc Guide 24.2’yi duyurmaktan mutluluk duydukları ifade edilmişti. LibreOffice 24.2’de mevcut olan yeni özelliklerin açıklandığı ifade edilirken, Jean Weber ve Steve Fanning’in, kılavuzların güncellenmesine öncülük ettikleri ve içeriklere değerli girdiler sağladıkları söylenmişti. Hallot; dokümantasyon ekibi sayfasıyla tanışılmasını önermişti.


 

LibreOffice dokümantasyon ekibi, çalışmalarına devam etti ve LibreOffice Impress Guide 24.2’yi de belgelere ekledi. Böylelikle LibreOffice Writer Guide 24.2 ve Calc 24.2’den sonra Impress Guide 24.2 de yayımlanmış oldu. Bu belgeleri aşağıdaki linklerden edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.