DebConf24 sponsorlarını ağırlıyor

Debian konferansının 25. edisyonu olan DebConf24, Kore Cumhuriyeti, Busan’daki Pukyong Ulusal Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor. Organizatörlerinin sıkı çalışmaları sayesinde katılımcılar için yine ilginç ve verimli bir etkinlik olacağı belirtilen etkinlik, üç platin sponsor ile ortaya konuyor. DebConf24’ün ilk platin sponsoru Proxmox. Proxmox güçlü ve kullanıcı dostu açık kaynak sunucu yazılımı sağlıyor bilindiği gibi. Her boyuttaki ve sektördeki işletmeler, verimli ve basitleştirilmiş BT altyapılarını dağıtmak, toplam sahip olma maliyetini en aza indirmek ve satıcı bağımlılığından kaçınmak için Proxmox çözümlerini kullanıyor. Proxmox ayrıca müşterileri için iş sürekliliğini sağlamak amacıyla ticari destek, eğitim hizmetleri ve kapsamlı bir ortak ekosistemi sunuyor. Proxmox Server Solutions GmbH 2005 yılında kurulmuş olup merkezi Avusturya, Viyana’dadır. Proxmox, ürün tekliflerini Debian işletim sistemi üzerine inşa ediyor. İkinci Platin sponsor ise Infomaniak‘tır. Infomaniak, Avrupa genelinde gizlilik, yerel ekonomi ve çevreye olan bağlılığıyla tanınan bağımsız bir bulut hizmeti sağlayıcısıdır. 2023’te %18 büyüme kaydeden şirket, bir dizi çevrimiçi iş birliği aracı ve bulut barındırma, yayın, pazarlama ve etkinlik çözümleri geliştiriyor. Infomaniak yalnızca yenilenebilir enerji kullanıyor, kendi veri merkezlerini kuruyor ve çözümlerini İsviçre’de geliştiriyor. Şirket, Belçika radyo ve TV servisinin (RTBF) web sitesine güç veriyor ve Avrupa’daki 3.000’den fazla TV ve radyo istasyonuna yayın sağlıyor.

 

 

Üçüncü Platin sponsor: Wind River. Wind River, yaklaşık 20 yıldır kritik öneme sahip kurumsal uç bilişim için ticari açık kaynaklı GNU/Linux çözümlerinde liderlik ediyor. Havacılık, otomotiv, endüstriyel, telekom ve daha fazlasında uzmanlığa sahip olan şirket; eLxr, Yocto, Zephyr ve StarlingX gibi girişimler aracılığıyla açık kaynağa kendini adamış bulunuyor.

Altın sponsorlar şunlardır:
* Canonical tarafından sunulan dağıtım Ubuntu.
* Özgür Yazılım ve özellikle Debian GNU/Linux konusunda uzmanlaşmış bir hizmet şirketi olan ve danışmanlık, özel geliştirmeler, destek ve eğitim sunan Freexian. Freexian, Debian geliştiricilerinin katılımı sayesinde tanınmış bir Debian uzmanlığına sahiptir.
* Akıllı telefonlar, tabletler, PC’ler ve iş istasyonları ile AR/VR cihazları, akıllı ev/ofis ve veri merkezi çözümleri de dahil olmak üzere geniş bir bağlantılı ürün portföyü üreten küresel bir teknoloji lideri olan Lenovo.
*Amacı, ulusal ekonomik büyüme ve ulusal refahın artırılması için önemli bir itici güç olarak turizmi ilerletmek olan ve Kore halkını daha mutlu eden bir kamu kuruluşu olmayı amaçlayan Kore Turizm Örgütü; turizm yoluyla ulusal zenginliği teşvik ediyor.
* BT ve BT’nin gücüyle dijital ekonominin inovasyonuna katkıda bulunan ve yenilikçi yerel girişimler ve şirketlerin büyümesi için ekosistemi destekleyen bir endüstri tanıtım kuruluşu olan Busan BT Endüstrisi Tanıtım Ajansı (Busan IT Industry Promotion Agency)
* Akıllı bulut ve akıllı uç çağı için dijital dönüşümü mümkün kılan Microsoft.
* Büyük veri analizi ve yapay zeka kullanarak deneysel hizmetler konusunda danışmanlık ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan doubleO.

Diğer sponsorlara bits.debian.org sayfasından bakabilirsiniz. Başlangıç mesajını da burada bulabilirsiniz. Program ise buradan takip edilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.